Publicaties

Deel De Natuur


Sinds december 2018 ben ik lid geworden van Deel De Natuur, een website waar dagelijks de “foto van de dag” gekozen wordt en elke maand een wedstrijd met een thema kent. Gewoon leuk om te zien hoe de foto’s van anderen zijn, ook om inspiratie op te doen. De “HOP” foto doet het goed! Eerst “foto van de dag” en nu ook “de keuze van” Frans Buissink. Hij heeft samengewerkt met Marjolein Bastin aan diverse boeken over de natuur. Hij schreef ook artikelen voor natuurtijdschriften zoals Grasduinen. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij natuurfotografie en is vele malen op stap geweest met bekendenatuurfotografen als Fred Hazelhof, Frans Lanting en Martin Kers.

VNF-West jaarwedstrijd 2018


Aan het einde van elk jaar vind de clubwedstrijd plaats. In 6 categorieën mogen 3 foto afdrukken in A3 formaat ingeleverd worden. De jury bestaat uit een fotograaf en een kunstenaar. Ik had al mijn pijlen gegooid in de categorie “vogels”. Wat schetst mijn verbazing…….Eerste én tweede prijs met een foto van respectievelijk twee bijeneters en een hop die een jong voert. https://www.vnf-west.nl/wedstrijd/ Beide foto’s zijn gemaakt in Hongarije tijdens een vogelreis met Wildpix. Toch wel een beetje trots……….!

Artikel in www.natuurfotografie.nl augustus 2017


Geschreven door Erik Ruiterman waarbij hij gebruik heeft gemaakt van de foto’s van de deelnemers aan de reis naar de Donau Delta in Roemenië met Wildpix met als titel “10 redenen om een fotoreis naar Roemenië te maken”.  

Geplaatst in weekblad Heraut juni 2017


Getipt door de organisatie van de Oostland loop dat er ’n foto van mijn hand is gebruikt in een krantenartikel ter promotie van de Oostland loop in september 2017.

Oostland Loop 4 september 2016


Zondag 4 september 2016, de Oostland loop. Een hardloopwedstrijd over een afstand van 10 km en 21,1 km vanuit Pijnacker door Berkel en Rodenrijs met een keerpunt in Bergschenhoek om weer in Pijnacker te eindigen. Aan deze loop deden veel lopers mee die ik ken van de Landlopers in Pijnacker en Lekker Gelopen uit Delfgauw. Dat was de reden dat ik mij als fotograaf had aangemeld. Het was een prachtige dag met veel leuke reacties van de lopers die mij achter de camera zagen zitten. De foto’s konden de lopers bekijken en downloaden via google foto’s. Foto’s van verschillende afstanden : 10 km.   21 km (deel 1) en 21 km (deel 2).